Tuesday, 21 January 2020
 
 
Arta fierului forjat

   Cu o traditie ce-si are radacinile cu mii de ani in urma, prelucrarea fierului a revenit si pe melagurile noastre. Fierul forjat traditional nu are legatura cu acele lucrari de confectii metalice realizate in serie, pe masini automate de productie. Fiecare lucrare realizata manual are specificul si particularitatea ei, fiecare client beneficiind de o lucrare personalizata.
Asa cum fiecare dintre noi isi doreste o casa a lui, unica, diferita si adaptata dorintelor noastre la fel si lucrarile mesterilor fierari se muleaza pe stilul si clasa fiecaruia dintre clienti. De la stadiul de minereu si pana la lucrarea finita , fierul sufera numeroase transformari. Modelarea elementelor si realizarea detaliilor din fier forjat inglobeaza toata esenta naturii in concordanta cu maiestria si arta mestesugarului.

   Fierul se modeleaza la o temperatura apropiata de punctul de topire, acela fiind fierul forjat adevarat, acel fier pe care il vedem la lucrarile inaintasilor si care parca sfideaza scurgerea sutelor  de ani.

 Clientii nostri au acum ocazia nu doar sa admire lucrarile vechi de fier forjat ci sa comande propria amenajare de fier forjat. O lucrare din fier forjat da clasa imobilului in care se afla. Tendintele din domeniul amenajarilor interioare sunt trecatoare, dar amenajarile in fier forjat dainuie in timp si nu-si pierd nobletea si farmecul.  Arta fierului forjat - BELEI Product
   Vremea tiparelor si a lucrurilor comune a apus de mult. Azi, clientul doreste o lucrare unica in care sa ramana imprimata sudoarea celui ce a lucrat la realizarea ei. Fiercare lucrare de fier forjat – poarta, gard, scara interioara sau exterioara, balustrada sau mobilier interior  – are inmagazinata in ea munca, ganduri, visul si ambitia celui ce a realizat-o.

 
 


Fier forjat, Elementi fier forjat, Porti si garduri, Copertine, Balustrade, Scari interioare, Scari exterioare, Mobilier fier forjat, Usi garaj, Grilaje din fier pentru geamuri. Termeni si conditii