Tuesday, 21 January 2020
 
 
Lucrari fier forjat


De la simple sfetnice pana la paturi cu baldachin, mobilierul din fier forjat reprezinta o alternative la mobilierul classic, adaugand un plus de eleganta spatiilor interioare cat si celor exterioare si gradinilor.
Fierul forjat este din nou in prim plan, imbinarea stilului invechit, antic cu cel modern este foarte apreciata si da o nota eleganta, de fluiditate.

Pentru amenajarea locuintei cu mobilier din fier forjat, societatea noastra va pune la dispozitie o gama completa de de mobilier confectionat din fier: mese din fier forjat cu insertii de lemn sau sticla, scaune de fier forjat, dulapuri precum si clasicele paturi pe structura de fier forjat.
 
Mobilier interior din fier forjat
 
Mobilier interior fier forjat

 Click aici pentru mai multe modele de mobilier de interior din fier forjat.

 

Copertinele din fier forjat pe care societatea noastra le realizeaza sunt alegerea potrivita pentru orice tip de constructie, fie ea clasica sau moderna, dimensiunile acestora fiind stabilite impreuna cu echipa noastra.
Va punem la dispozitie numeroase modele de copertine din fier forjat deja realizate de echipa noastra, modele pe care le puteti urmari in galeria foto aferenta sectiunii COPERTINE, modele pe baza carora putem dezvolta un design personalizat, care sa se incadreze perfect din punct de vedere architectural.
Alaturi de functionalitate si de ornamentele de exceptie, copertinele ofera de asemenea si o rezistenta sporita structurii constructiei.

SC BELEI Product SRL produce o gama larga de articole din fier forjat pentru exterior, de la copertine, balustrade, garduri si porti pana la mobilier de gradina din fier forjat de o inalta calitate, tratat special pentru o durata de viata sporita.
 
Copertina fier forjat
 
Copertina fier forjat

 Click aici pentru mai multe modele de copertine din fier forjat.

 


 


Fier forjat, Elementi fier forjat, Porti si garduri, Copertine, Balustrade, Scari interioare, Scari exterioare, Mobilier fier forjat, Usi garaj, Grilaje din fier pentru geamuri. Termeni si conditii