Sunday, 21 July 2019
 
 
Porti si garduri fier forjat

Gardul si poarta spun multe despre persoanele pe care le protejeaza. Prima impresie este lasata, atunci cand te apropi de o casa, de poarta prin care treci si gardul ce o imprejmuieste.Societatea noastra produce garduri si porti din fier forjat conform specifiicatiilor clientilor. Punem la dispozitia acestora nenumarate modele de gard si porti deja realizate, dar de asemenea suntem la dispozitia clientilor pentru crearea unui design personalizat.
Prin intermediul showroom-ului si site-ului nostru puteti vizualiza o gama intraga de modele de garduri si porti din fier forjat.
Cu o experienta indelungata in domeniul prelucrarii fierului forjat, lucrarile nostre sunt apreciate atat in tara cat si in strainatate prin calitatea realizarii acestora.

Preturile competitive si flexibilitatea sunt calitatile ce ne recomanda.

Imaginile de mai jos prezinta principalele modele de porti si garduri din fier forjat care se caracterizeaza atat prin eleganta si functionalitate, dar mai ales prin robustete, rezistenta si siguranta.
   

 Click aici pentru galeria completa cu porti si garduri din fier forjat.

 
 


Fier forjat, Elementi fier forjat, Porti si garduri, Copertine, Balustrade, Scari interioare, Scari exterioare, Mobilier fier forjat, Usi garaj, Grilaje din fier pentru geamuri. Termeni si conditii